VHIH Nieuwsbrief logo grt
Beste Lezer(es), abonnee,
Veel leesplezier en heeft u onderwerpen/aanbiedingen voor de nieuwsbrief, mail

Lees de september column HIER

1. logobuttons van deelnemers enz

Ondernemersverhalen:
Lees ze allemaal HIER

Er wordt weer gecollecteerd voor de Nierstichting van 17-23 september. Geef, het is voor een goede zaak!

16 september - Open dag Oudheidkamer en 'n Spieker 11-17 uur KOMT ALLEN

Agenda - ook een onderwerp in de agenda, laat het weten.

Logo zklein website
Bezoek het repaircafe op vrijdagmiddag 13.30-16.00 uur:
Data 6 okt/3 nov/1 dec.
Voor alle activiteiten in het Natuurmuseum check ook
www.museumholterberg.nl

16 sept - Open dag Oudheidkamer (dorpsstraat) en 'n Spieker (Kerkhofsweg) 11-17uur
17 sept - Streekmarkt & Bruisend Holten - om en rond Smidsbelt.
17-23 september - Nierstichting collecte
1 okt - Gewicht touwtrekken - TTV Okia - jeugd t/m 17 en 20 jaar, Dames, Heren plaastelijk, Heren wedstrijd. Opgave voor deelname: info@okia.nl
Tropische Keunefeesten geslaagd.

Tropische temperaturen tijdens de Keunefeesten afgelopen weekend. Vanwege het regenachtige weer vorig jaar, was er uit voorzorg gekozen voor de ‘oude’ opstelling met de grote tent. Het bleek niet nodig. Deze editie zal de boeken in gaan als de allerwarmste. Toch had het weinig invloed op de festiviteiten. Het was weer ‘beregezellig’.

Zo werd de organisatie, onder leiding van voorzitter Robert Akkermans, na al die jaren weer verrast door de omstandigheden. Vanwege het warme weer waren er extra parasols en een watertap geplaatst voor de bezoekers. Het bleek geen overbodige luxe. Voor de kinderen was er een ‘regenboog’, een opblaasboog die water sproeide. Donderdagmiddag was de aftrap voor de schoolkinderen waar iedere school een mini playback act had afgevaardigd. Prachtig om deze jongens en meisjes te zien shinen op het grote podium. Ook was er een overhandiging van de Keunekanjer, een cheque van 1200 euro, door Marjolein Lunshof van de stichting Kunst & Cultuur. De Keunekanjer is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur. De avond was voor de jeugdige bezoeker met optredens van Alessio & Joyliana. Youtube sterren die de jeugd in extase brachten. Vrijdagmiddag liep het terrein vol voor het Bedrijvenborreluur. Ruim 1200 bezoekers hadden zich aangemeld en konden genieten van het ‘Beats & Stoer Voer’. Culinaire hoogtepunten met voor ieder wat wils te eten. Uniek in de regio zoals het bij de Keunefeesten wordt gehouden. De feestavond was een succes met de band Hard2get, die voor het tweede jaar optrad in Holten, echter nu op de vrijdagavond. De zaterdagmiddag was gevuld met verschillende randactiviteiten. Voor het darten om de Keunetrofee hadden zich, ondanks het warme weer, 32 deelnemers opgegeven. Er werd op hoog niveau gegooid en winnaar werd Martijn Dragt met als runner-up Jan Deijk. Aan de zijkant van het terrein was het vogelschieten, met hoe toepasselijk een varken als prooi, in volle gang. Echter hier ontstond na het schieten van de staart, kop en poten een probleem. De romp bleek een onoverkoombaar obstakel te zijn. Na ruim 6 uur en 800 schoten hing die nog in de nok van de hijskraan. De organisatie, onder leiding van Gertjan van Aefst, besloot om via een loting de winnaar te bepalen. Bertil Altena mag zich zodoende ‘Keuneschutter’ van het jaar noemen. De hoofdactiviteit op de zaterdagmiddag was de bingo met dit jaar als extra onderdeel de masked-singer. Een goed gevulde zaal speelde bingo en kon na elke ronde raden wie er in de warme kostuums als masked-singer optraden. Al met al geslaagd, alhoewel door menige bezoeker het vroegere Meedeinfestijn op de zaterdagmiddag wordt gemist. De zondagmiddag is traditiegetrouw een familiedag. Gezelligheid onder de parasols op het plein voor de tent, die vanwege de hitte deels werd gemeden. Het feest was er niet minder om en zo kwam er rond zeven uur, na het gezamenlijk zingen van het Sallandlied, een einde aan deze editie. De volgende Keunefeesten zijn van 11 tot en met 14 september 2024.
Gezelligheid tijdens de Bingo op zaterdagmiddag.
De Keunekanjer werd uitgereikt door Marjolein Lunshof van de Stichting Kunst & Cultuur Holten.

LEES DE ECHTE VERHALEN EN HET GEMEENTE NIEUWS IN DÉ KRANT VOOR HOLTEN
ONLINE en FYSIEK

Bereik 21000 huishoudens in Holten, Rijssen, Enter, Zuna en Notter
Correspondenten voor Holten: Peter Bulthuis en Coen van Hoevelaak

Schermreclame deelnemers uitgelicht

Iedere week extra aandacht voor advertenties van Holtense ondernemers op één van de digitale reclame schermen.
Logobutton RDM 300px

Adverteren duur? Welnee! Alle schermen in Holten, Rijssen, Nijverdal en Goor:
€ 79,-- excl btw. per 4 weken (incl eventuele advertentie opmaak)

Nieuwe scherm wedda jan 2023

Schermreclame - nu extra voordelig

Wij hebben digitale schermen in HOLTEN (inclusief de MAINSCREEN schermen) RIJSSEN, NIJVERDAL en in GOOR.
Uw klanten zitten daar ook!
Uw reclame op de schermen inclusief opmaak van de advertentie.
info@reimaxnetwork.nl
KLIK VOOR ALLE INFO - HIER

Email Marketing Powered by MailPoet