VHIH Nieuwsbrief logo grt
Beste Lezer(es),
Een heugelijk moment. Na een lange voorbereiding en ontwikkeling van de website hierbij dan de 1e nieuwsbrief. Een voorloper op wat komen gaat en een update.
Want de lancering komt in zicht. Tijdens de ontwikkeling van de site en de informatievoorziening aan elkaar is het een Praktische en Informatieve site geworden. Volledig voorbereid op de digitale informatie voorziening. En...we kunnen nu al verklappen...het wordt fantastisch.
Beknopte uitleg van Vindhetinholten.nl
Praktisch - de basis opzet is een totaal overzicht. Vind wat je zoekt - Bedrijfsmatig - Sportief - Cultureel - Werk -. De digitale Gouden Gids van Holten. Nog niet aangemeld? Klik HIER
Informatief - VHIH biedt meer, het digitale platform moet uitnodigen om dagelijks/wekelijks de website te bezoeken. Daarom veel eigen initiatieven en samenwerkingen; VHIH is geen nieuws-site, dat doet HoltensNieuws.nl via een directe link.
Een eigen initiatief is onder andere de Online Galery waar Holtense creatievelingen online hun creaties kunnen tonen. Er zijn al twee interessante exposities. Heel Holten Bakt en Kookt. VHIH biedt een podium aan de hobbykoks van Holten. Stuur je recepten en bereidingswijze zodat ook anderen kunnen genieten van speciale recepten.
Verhalen van (oud) Holtenaren en ondernemers, door professionals geschreven. En de jeugd wordt niet vergeten en krijgt een eigen rubriek.
Kortom - genoeg reden VHIH vaak te bezoeken.
Online gallery
Heel Holten Bakt en Kookt
Bezienswaardigheden
Vindhetinholten.nl gaat voor samenwerken - wij zijn met diverse Holtense bedrijven, stichtingen,sportclubs, culturele instellingen in gesprek om content en informatie te delen via Vindhetinholten.nl.
Samen staan we sterker.
Samenwerken? Mail ons met je idee: info@vindhetinholten.nl
VHIH biedt WEKELIJKS NIEUWE AANBIEDINGEN van deelnemers
feel well
Feel Well by Hetty staat deze maand onder andere in het teken van Pink Ribbon. Speciale acties vindt je HIER
Lotz en Linde
Lotz en Linde deze maand 10% korting op Esqualo.
Kijk HIER voor de overige aanbiedingen
sieraden
Logobutton
DA Wedda presenteert voor het einde jaar: JANZEN producten. De producten van JANZEN zorgen voor een ultieme ontspannings- en geluksmomenten: pure moments of happiness. Klik HIER voor meer info en aanbiedingen
Nijkamp Bakkerij - Lunchroom - IJssalon
Bakkerij - Lunchroom - IJssalon heeft weer lekkere aanbiedingen! Onderstaand is geldig t/m eind 2022!
Aanb nagerecht tm eond 2021 500
Aanb krentewegge tm eond 2021 500
Tenslotte..we zijn flink aan het bouwen en bijna zover dat we LIVE gaan.
We houden je op de hoogte en zegt het voort :).
DEZE NIEUWS IS ÉÉNMALIG VOOR NIET-ABONNEES.
Tenzij aangemeld ontvangt u geen nieuwsbrief meer.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan HIER
Reeds aangemelde abonnees en deelnemers in VHIH.nl ontvangen de nieuwsbrief wekelijks nadat VHIH.nl 'live' is.