VHIH Nieuwsbrief logo grt
Beste Lezer(es), abonnee,
Veel leesplezier en heeft u onderwerpen/aanbiedingen voor de nieuwsbrief, mail
1250
Het mooiste kersthotel van Nederland.
Het begint al bijna een traditie te worden. Ook dit jaar wordt hotel Hoog Holten omgetoverd tot een waar kerstwalhalla. Afgelopen weekend werd er onder leiding van Hanneke en Dirk met man en macht gewerkt en het resultaat is weer prachtig. Dit jaar is het team extra vroeg begonnen zodat iedereen de tijd heeft een bezoek te brengen. www.hoogholten.nl
5
Doe ook mee aan de prijsvraag
In de Online Gallery is de prijsvraag ‘Raad de locatie van de foto’ gekoppeld aan de expositie ‘Holten van boven’. We hebben al enkele enthousiaste inzendingen binnengekregen. De inzender met de meest goede antwoorden wint een KadoMaat shoptegoed van 100 euro.
Klik HIER voor de Online Gallery - ook als u niet meedoet aan de prijsvraag interessant
Button leer ze kennen
De lange file op oudejaarsdag voor de winkel is inmiddels een vertrouwd beeld. Want wie wil nou niet de lekkerste bekroonde oliebollen van Nederland proeven? Maar gepassioneerd bakker Martin Nijkamp maakt nog veel meer lekkers. Wat? Dat vertelt bakkersvrouw en ondernemer Ingrid Nijkamp. Klik HIER
Glassy
Tweede editie 'Ons Glassy' van De Wienpreuverinnen
Carnavalsvereniging de Wienpreuverinnen heeft het tweede 'Ons Glassy' uitgebracht. Afgelopen week is dit perfect verzorgde magazine verspreid. Veel leesplezier en ook dit vind je alleen maar in Holten.
Spandoek 1000px
Doeken ter promotie
Misschien heb je ze al zien hangen. De banners van Vindhetinholten.nl. Met deze uiting is het zoekplatform nog beter zichtbaar. Ze hangen bij de Avia-rotonde en aan de Deventerweg.
Ga voor het programma in het Kulturhus: https://kulturhusholten.nl/agenda/
Nieuws van de Gemeente Rijssen-Holten https://www.rijssen-holten.nl/actueel
Bedankt voor het lezen. Bezoek www.vindhetinholten.nl

Coen van Hoevelaak - Initiatiefnemer Vindhetinholten.nl