VHIH Nieuwsbrief logo grt
Beste Lezer(es), abonnee,
Veel leesplezier en heeft u onderwerpen/aanbiedingen voor de nieuwsbrief, mail

Lees de juni column HIER

1. logobuttons van deelnemers enz

Ondernemersverhalen:
Lees ze HIER

Agenda - ook een onderwerp in de agenda, laat het weten.

Logo zklein website
30 juni -1 juli - Triathlon Smidsbelt
5 juli - Start Open Holtense Dartkampioenschappen - KelderKlasse - Bie Toontje - Bar 't Mossink
5 juli - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
11 juli - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
18 juli - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
19 juli - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
25 juli - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
29 juli - Bruisend Holten - om en rond Smidsbelt
01 aug - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
02 aug - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
08 aug - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
13 aug - Bruisend Holten - om en rond Smidsbelt
15 aug - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
16 aug - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
22 aug - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
29 aug - Rondleiding Canadese Begraafplaats 14:00 uur
30 aug - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
06 sept - Kuier'n door het hart van Holten - Oudheidkamer Hoolt'n vanaf 14.00 uur
7 t/m 10 sept - Keunefeesten
17 sept - 18 mei - Streekmarkt & Bruisend Holten - om en rond Smidsbelt.

Triathlon 30 juni en 1 juli

De Kalfstermansweide is al weer vol gebouwd met podia, tribunes en tenten...het is weer Triathlon weekend. 30 juni en 1 juli. Klik op de QR voor het programma. Ook dit jaar maakt de organisatie weer gebruik van de reclameschermen van Reimax Network BV. Veel plezier en moedig de atleten weer aan! Ze waarderen het!
Kom kuier’n door hartje Holten!
De werkgroep Heemkunde van de Oudheidkamer Hoolt’n was de afgelopen tijd al weer druk bezig met kuier’n door het hart van Holten. De komende maanden zijn er nog genoeg gelegenheden voor wie ook graag ‘ns mee wil kuier’n. Onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger van de Oudheidkamer worden deelnemers aan deze wandeling meegenomen langs historische plekjes in hartje Holten.

Vanaf de Oudheidkamer aan de Dorpsstraat 25-27 start de gids met een rondleiding door de Holtense dorpskern die loopt via diverse historische gebouwen en langs eeuwenoude plekjes. Deelnemers aan de tour horen de oude verhalen van ‘vrogger’ tijdens de wandeling en nemen onder meer een kijkje in de voormalige gevangenis in de Dorpskerk, met als afsluiting van de tour een heerlijk ijsje bij Cafe-IJssalon de Biester.
Deze boeiende dorpswandeling duurt zo’n 1½ uur en vindt deze zomer nog plaats op de volgende woensdagmiddagen vanaf 14.00 uur: 5 en 19 juli, 2, 16 en 30 augustus, en 6 september.
Prijs per persoon € 5,- inclusief ijsje, kinderen t/m lagere school €3,- . Pinnen is bij de Oudheidkamer niet mogelijk, gelieve met gepast geld betalen.
Via ohk.dorpsrondleiding@gmail.com kan men zich aanmelden voor deelname. Voor groepen, op een ander tijdstip buiten de midweekse rondleidingen, is reservering mogelijk in overleg via tel. 0548-363799. Op www.oudheidkamerholten.nl is meer informatie te vinden over Oudheidkamer Hoolt’n.

Banner advertentieplatform holten
Nieuw op de VINDHETINHOLTEN.NL site -
Adverteren duur? Welnee, niet op dit platform.
Vaste prijs standaard € 19,-- p/week excl BTW.
Hoe het werkt? Klik voor een uitleg HIER
Groei mee met dit nieuwe platform, het nieuwe adverteren. Combineer het met reclame op de digitale reclame schermen

Kleurrijke optocht Dijkerhoek

Waar een kleine gemeenschap groots in kan zijn. Dat geldt zeker voor de optocht op de zaterdagmorgen tijdens het Dijkerhoeksfeest. Een bonte verzameling van loopgroepen en aangeklede wagens die verschillende thema’s uitbeelden. De grote winnaar werd de wagen gebouwd door de bewoners van de Tromopsweg. Hun thema ‘Uit de kunst’ sloeg onbedoeld op de gehele optocht.

HOLTEN - Het weiland waar de deelnemers zich gaan opstellen is nog leeg rond half tien. Maar dat verandert snel als de eerste wagens gevuld met jonge Dijkerhoekers arriveren. Muziek schalt uit de enorme geluidsboxen en er wordt al vrolijk meegedanst. Een extra aanhanger met een aggregaat moet ervoor zorgen dat de stroomvoorziening in tak blijft. Het weiland vult zich in een mum van tijd. Dan wordt de verscheidenheid duidelijk. Politiek wordt uitgebeeld door de wagen uit Holterbrook. De loopgroep heeft een kast die voortdurend wordt omgedrukt, maar steeds weer terugveert. Het thema ‘Het kabinet wil niet vallen’ prachtig uitgebeeld. Een heerschap verkleed als Caroline van der Plas trekt de aandacht. Ook de Waterhook toont een ‘wankel kabinet’ met ronddraaiende kasten. De wolf is een gewild thema. Twee wagens beelden het uit en de deelnemers uit de Beumersteeg, Schapendijk en Schuttersweg winnen er zelfs een tweede prijs mee bij de wagens. Zo zijn er in totaal 35 startnummers in 3 verschillende categorieën. De schooljeugd loopt achter orkest HMV dat de optocht aanvoert. De jonge Dean Kolkman en Famke Rensen weten te vertederen door als Buurman en Buurvrouw mee te lopen. Zo is er van alles te zien voor de vele toeschouwers die het vroege uur getrotseerd hebben. Schutterskoning Erik Meilink wordt ook rondgereden in een rode hermelijnachtige cape met gouden kroon. De ‘wagen’ bestaat uit een aanhanger met daarop een oldtimer Kreidler Florett. “Dat hebt de buren uhregelt” vertelt Erik, maar beleeft veel plezier aan zijn tocht door bijna alle straten van Dijkerhoek. De jury krijgt de moeilijke taak winnaars aan te wijzen. De Tromopsweg is de grote winnaar. Op de wagen ‘Uit de kunst’ staan kunstvoorwerpen en de verschillende bewoners lopen als schilderijen rond de wagen. De publieksprijs is voor ‘Het melkmeisje’ gebouwd door de ‘Ool’n diek’. Iedereen kan zich vinden in de uitslag. Maar het draait niet alleen om de prijzen. De saamhorigheid is groot en er worden aan de diverse tafels alweer bouwplannen gemaakt voor het volgende jaar. Want ook dan zal de weide rond half tien weer gevuld worden met loopgroepen en wagens.

Pak deze unieke kans!

LEES DE ECHTE VERHALEN EN HET GEMEENTE NIEUWS IN DÉ KRANT VOOR HOLTEN
ONLINE en FYSIEK

Bereik 21000 huishoudens in Holten, Rijssen, Enter, Zuna en Notter
Correspondenten voor Holten: Peter Bulthuis en Coen van Hoevelaak

Schermreclame deelnemers uitgelicht

Iedere week extra aandacht voor advertenties van Holtense ondernemers op één van de digitale reclame schermen.
Logobutton RDM 300px

Adverteren duur? Welnee! Alle schermen in Holten, Rijssen, Nijverdal, Markelo, Goor en Delden:
€ 149,-- excl btw. per 4 weken

Nieuwe scherm wedda jan 2023

Schermreclame - nu extra voordelig

Wij hebben digitale schermen in HOLTEN (inclusief de MAINSCREEN schermen) RIJSSEN, MARKELO, NIJVERDAL, DELDEN en in GOOR.
Uw klanten zitten daar ook!
Uw reclame op de schermen inclusief opmaak van de advertentie.
info@reimaxnetwork.nl
KLIK VOOR ALLE INFO - HIER

Email Marketing Powered by MailPoet