Isla Sint-Bouwman  van Frisse Blik marketingadvies

Wie is Isla Sint-Bouwman en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Isla Sint-Bouwman, eigenaar en oprichter van Frisse Blik marketingadvies. Het strategisch adviesbureau voor MKB-ondernemingen in de zakelijke dienstverlening. Frisse Blik is in 2020 opgericht en gevestigd in het buitengebied van Holten. Vanuit het kantoor aan huis adviseer ik MKB ondernemingen door heel Nederland en Groot Brittannië.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Frisse Blik Marketingadvies.
Frisse Blik helpt MKB-ondernemers met het verhelderen, concretiseren en vermarkten van hun business plannen, zodat zij nog beter op hun doelgroep aansluiten. Door het formuleren van de juiste marktpositie en een concrete marketing- en communicatiestrategie voor structurele uitvoerbare plannen.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Na ruim 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt voor internationale corporate organisaties en MKB-bedrijven wilde ik graag mijn kennis en ervaring inzetten om bedrijven een frisse blik op hun business vraagstukken te bieden.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Ik heb veel bedrijven gezien die met hun marketing- en communicatie uitingen ver verwijderd zijn geraakt van hun eigen kern. Wat hen drijft en waar ze voor staan. Ik help ondernemers letterlijk weer met een frisse blik naar hun bedrijf te kijken zodat zij ook weer een ander perspectief krijgen op de kansen en mogelijkheden. En precies daar zetten we dan een duurzame strategie in met de juiste impact als resultaat.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Frisse Blik is nog een jonge onderneming en ik ben nu vooral gericht op het vergroten van mijn klantenbestand en zichtbaarheid. De toekomst ziet er goed uit, steeds meer bedrijven zien het belang van een goede marktpositionering en daarbij behorende marketing-en communicatie strategie. Voorlopig heb ik nog geen behoefte aan uitbreiding in de vorm van personeel aannemen. Wel wordt het aanbod van Frisse Blik steeds krachtiger door het samenwerken met ondernemers met aanvullende expertise, waardoor de dienstverlening zich verdiept en verbreedt.

Wat doe je in je vrije tijd. (hobby’s en waar word je gelukkig van)
In mijn vrije tijd ben ik meestal buiten op de Sallandse heuvelrug te vinden met mijn paard, de mountainbike of met de hond. Dichter bij huis ben ik op ons terrein rondom de Sallandse woonboerderij te vinden, waar ik inmiddels een grote moestuin heb aangelegd.

Isla klein2

Isla, bedankt voor je ondernemersverhaal

Scroll naar boven