Martin Paalman van Paalman Advies

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Martin Paalman, Register Belastingadviseur en eigenaar van Paalman Advies. Samen met mijn collega Rinka Knapen verzorg ik veel (loon)administraties en aangiften voor ondernemers. In de maanden maart en april echter, ligt mijn focus bij het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor particulieren.

Sinds 2008 ben ik als zelfstandige begonnen, nadat ik een goede leerschool had gehad bij enkele goed aangeschreven belastingadvieskantoren. Eerst samen met Jeroen Koeslag in Goor onder de naam “Koeslag en Paalman” en vanaf 2015 zelfstandig in het Holtens Ondernemershus. Het Holtens Ondernemershus is een prima plek waar alle faciliteiten aanwezig zijn en waar met de andere ondernemers een perfecte sfeer heerst. 

De belastingwetging is best wel complex en verandert ook met regelmaat. Het is mijn streven om moeilijke materie begrijpelijk en eenvoudig onder de aandacht te brengen en zo alle fiscale kansen te benutten. Mijn relaties te kunnen helpen, geeft grote voldoening.

Wat betreft mijn toekomstplannen, is het mijn intentie om klein te blijven.
Ik wil graag in de uitvoering bezig blijven en zo zelf mijn relaties goed kunnen bedienen.
Wellicht kunnen er in de toekomst nog verbeterslagen gemaakt worden in het verder automatiseren van de boekhoudingen en het koppelen van diverse softwarepakketten.

In mijn vrije tijd geniet ik het meest van het sporten in de vrije natuur. Dit kan zijn hardlopen, mountainbiken of schaatsen. Maar ook voor een huttentocht door de Alpen maak ik graag tijd vrij. 
Verder ben ik betrokken bij het verenigingsleven in Holten. Door te helpen bij diverse sportevenementen en het bekleden van bestuursfuncties bij de Holtense Industrie Groep en IJsclub de Noordpool, is de vrije tijd snel ingevuld.

 

Martin Paalman
Scroll naar boven