Nicole Sledsens van Soapbynicole.nl

Wie is Nicole Sledsens en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Nicole Sledsens, een gepassioneerd zeepmaakster en maak mijn zepen vanuit mijn huis.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Ik ben in 2019 begonnen met het maken van zeep. De reden hiervoor was dat ik me ergerde aan al het onnodige gebruik van plastic verpakkingen. Zelf vind ik het veel prettiger om een stuk zeep te gebruiken dan de vloeibare zeep. Waar ik echter tegen aanliep was dat de zepen die ik gebruikte mijn handen vaak uitdroogde en dacht dit kan ik beter!

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Mijn zepen onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Ze hebben een overvetting, dit houdt in dat niet alle kostbare oliën verzeept worden en de huid dus niet uitdroogt maar juist gevoed en gehydrateerd  wordt en heerlijk zacht aanvoelt.  Aan sommige zepen zijn kleisoorten toegevoegd die een reinigende werking hebben en als natuurlijk kleurmiddel dienen. Ook gebruik ik kruiden, bloemen en planten in mijn producten, voor hun heilzame werking , ter decoratie of om ze een kleur te geven. De geuren van mijn producten zijn door mijzelf samengesteld en hiervoor gebruik ik etherische oliën. Alle zepen zijn verpakt in papier, zodat het milieu zo min mogelijk met plastic belast wordt.
Ik vind het een uitdaging om nieuwe zepen en geuren te creëren. Intussen heb ik een aardig assortiment.
Naast zeep heb ik inmiddels ook Shampoo Bars,  Conditioner Bars,  Badbruistabletten en verschillende soorten zeepbakjes in het assortiment.

Mijn producten zijn verkrijgbaar via mijn website: www.soapbynicole.nl en bij Lotz&Linde in Holten.

Ook heel interessant voor B&B’s zijn mijn gastenzeepjes!!

Wat zijn  de toekomstplannen (uitbereiding van activiteiten?).
In de toekomst wil ik ook graag Workshops geven en ben me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn.

Wat doe je in je vrije tijd.
Ik houd van wandelen met man en hond, zwemmen, op reis gaan en koken .

Foto

Nicole bedankt voor je verhaal en succes met je bedrijf.

Scroll naar boven