Alfred Matser van Matser Schilderwerken

Wie is Alfred Matser en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Alfred Matser,  50 jaar geboren in Velp Sinds 1994 woon ik in Holten samen met Jolanda Paalman op het Kollingserf met onze kinderen Nick 22, Kim 19 en onze hond Max.
In 2014 deed de kans zich voor om voor mezelf te beginnen als schilder, in korte tijd al een brede klantenkring opgebouwd. Mijn klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren, bedrijven en instellingen.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Matser Schilderwerken.
Naast de meest voorkomende schilder en behangklussen ben ik tevens gespecialiseerd in het Airless spuiten, daarbij wordt latex aangebracht met een professionele Airless spuit dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditionele rollen.

Wat zijn de toekomstplannen.
In de toekomst(binnen enkele maanden) wil ik naast mijn normale schilderwerkzaamheden mij gaan toeleggen op het toebrengen van silicone coating op platte daken. Hiervoor heb ik afgelopen september samen met mijn zoon Nick die ook in het schildersvak zit de benodigde certificaten behaald. De witte kleur van de coating zorgt dat de warmte van de zon weerkaatst en het dak minder warmte vasthoudt. Dit heeft direct positieve gevolgen voor de binnen temperatuur onder het dak, die minder snel op kan lopen. Ook de opbrengst van zonnepanelen op witte daken is hoger, binnenkort hoop ik hier nog iets uitgebreider over te kunnen vertellen.

Wat doe je in je vrije tijd
In mijn vrije tijd houd ik wel van een beetje gezelligheid, een hapje en een drankje, af en toe lekker uiteten en in de winter lekker op vakantie naar een warm oord.
Op de zondagmorgen mag ik graag mountainbiken met de kearls.

Kijk gerust eens op mijn website www.matserschilderwerken.nl

Image
Scroll naar boven