Algemene Voorwaarden

  1. Welkom bij Vindhetinholten.nl!  

Welkom bij Vindhetinholten.nl (de “Website“) en hartelijk dank voor uw bezoek.

Deze algemene voorwaarden zijn met ingang van 1 januari 2021 van toepassing op ieder gebruik van de website Vindhetinholten.nl (de “Website“)(zowel via uw computer als via mobiele apparatuur of enige andere software applicatie), op alle diensten die door Vindhetinholten.nl  worden aangeboden en op alle overeenkomsten die Vindhetinholten.nl aangaat voor het gebruik van de Website en de diensten.

Door het bezoeken van onze Website gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Vindhetinholten.nl raadt iedereen die gebruik maakt van de Website of van een van deze diensten (een “Gebruiker“) aan, deze algemene voorwaarden vooraf te lezen. Vindhetinholten.nl kan deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden u dan ook aan ze regelmatig te lezen.

  1. Diensten

Vindhetinholten.nl is uitsluitend bedoeld als advertentie en/of promotie website. Er vindt geen verkoop van artikelen plaats op de website Vindhetinholten.nl  

  1. Aansprakelijkheid.

Vindhetinholten.nl  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van aangeleverde advertenties. Alle verantwoordelijkheid ligt bij de deelnemer op de site, tenzij Vindhetinholten.nl  de inhoud van de advertentie heeft aangepast. Duidelijke voordelen die niet logisch en redelijk zijn, zijn uitgesloten van uitvoering.

  1. Privacy & Nieuwsbrief

Door lid te worden van “de nieuwsbrief” geeft men Vindhetinholten.nl  hiermee uitsluitend toestemming de gegevens te gebruiken voor het verspreiden van Nieuwsbrieven en niet te gebruiken voor andere doeleinden.

  1. Misbruik van de Website en de gevolgen hiervan

Van misbruik in welke vorm dan ook van Vindhetinholten.nl zal aangifte worden gedaan.

  1. Overig

Vindhetinholten.nl is onderdeel van Reimax Network BV en gevestigd aan de Goorseweg 19 – 7475 BB Markelo en heeft als bezoekadres Espelodijk 5 – 7451 KS Holten en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08124147. Contactmogelijkheden staan op de website Vindhetinholten.nl

Scroll naar top