André Heetkamp van Reclamemakers

Wie is André Heetkamp en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Andre Heetkamp, 59 jaar en geboren in Raalte. In 1988 ben ik samen met Bernadet komen wonen aan de Tromopsweg in Dijkerhoek. Daar wonen we nu nog steeds samen met onze kinderen Sanne en Koen.


Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Reclamemakers
Reclamemakers bedenkt, ontwerpt en maakt. Dat doen we al sinds de start in 2006. Voor uiteenlopende klanten. Van een logo, website of magazine tot een compleet nieuwe huisstijl. Wij zijn dat creatieve bureau op de hoek Stationsstraat / Dorpsstraat.


Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen
In de periode 2001-2003 werkte ik in dienstverband en die tijd was een lastige in de grafische industrie. Die jaren waren niet echt uitdagend. Ik kreeg vanaf 2005 via een keyaccount manager dagbladen de mogelijkheid om veel advertenties te vormgeven, waaruit in april 2006 het bedrijf Reclamemakers werd opgericht. De werkzaamheden werden uitgebreider, vormgeving van logos, flyer, folders en catalogi.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf
Wij zijn een volwaardig creatief bureau in het centrum van Holten, makkelijk toegankelijk, nuchter met een no nonsense werkwijze, sociaal en altijd met een lach. De drempel is laag en iedereen is direct op zn gemak bij ons.


Wat zijn  de toekomstplannen
Video is een uitbreiding in onze activiteiten. Samen met onze professional Rik bieden wij naast onze grafische vormgeving ook het maken van video’s aan. Bewegend beeld wordt steeds belangrijker  online en wordt ook veel toegepast in websites. Daarnaast maken we steeds meer animaties in after effects. Een programma dat wordt gebruikt voor het toevoegen of genereren van effecten voor film-, videoproducties en Instagram-edits in de postproductie.


Wat doe je in je vrije tijd.
In mijn vrije tijd mag ik graag thuis zijn waar ik ook graag tuinier. Verder wandelen en fietsen we graag en sport ik bij Sjahto in Laren. Daarnaast ga ik graag samen met de supportersvereniging FCT Holten naar de thuiswedstrijden van FC Twente. Ook cv de Fienpreuvers en Keunefeesten nemen veel tijd in beslag. Dus verveel me niet.

Andre website
Scroll naar boven