Brian de Beus van deBeus Training & Advies

Wie is Brian de Beus en waar is je bedrijf gehuisvest?
Ik ben Brian de Beus, 48 jaar en woonachtig in Holten. Sinds 1999 getrouwd met Jenneke ten Brinke. Samen zijn we de trotse ouders van drie dochters. We wonen aan de Schoutenstraat te Holten, waar ook het bedrijf is gevestigd.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van deBeus Training & Advies?
Ik geef trainingen en adviezen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Denk hierbij aan basis- en herhalingstrainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO en reanimatietrainingen met AED. Ook help ik bedrijven met het op orde houden van hun bedrijfsnoodplan, en begeleid ik ontruimingsoefeningen. Ook voor VCA opleidingen kun je bij mij terecht.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen?
Al vele jaren ben ik bij de lokale EHBO vereniging actief, in eerste instantie als hulpverlener maar al snel ook als instructeur. Ruim tien jaar geleden deed ik heel ander werk wat door een reorganisatie voor mij ophield. Op dat moment heb ik de stap gemaakt om te gaan doen wat ik leuk vind: Mensen opleiden tot doortastende hulpverleners.

Waarin onderscheid ik mij met mijn bedrijf?
Het verzorgen van maatwerk praktijktrainingen met passie. Er is geen training hetzelfde: er wordt altijd goed gekeken naar de wens en de risico’s van de opdrachtgever. Het is mijn passie om deelnemers te voorzien van handvaten bij calamiteiten, waardoor trainingen als prettig worden ervaren.

Wat zijn de toekomstplannen?
In de toekomst hoop ik nog beter gevestigd te raken als dé partner op het gebied van training & advies in Holten en omstreken. Inmiddels hebben al veel Holtense ondernemers mij gevonden.

Wat doe je in je vrije tijd?
Nog steeds ben ik actief voor verschillende hulpverleningsorganisaties, zoals de lokale EHBO vereniging en het Rode Kruis. Door regelmatig op evenementen als hulpverlener of coördinator ingezet te worden leer ik dagelijks bij. Deze kennis draag ik dan weer over tijdens de trainingen: Ik geef dus geen training vanuit het boekje maar altijd praktijkgericht. Twee vliegen in één klap dus.

Wil je nu meer weten over deBeus Training & Advies? Kijk dan eens op https://debeus.nl of stuur me gerust een mailtje info@debeus.nl. Hopelijk treffen we elkaar binnenkort op een training 😉.

Met dank aan Coen van Hoevelaak om mensen kennis te laten maken met mij en mijn passie.

Hartelijke – en vooral veilige – groet,

Brian de Beus

deBeus BHV vindhetinholten
Scroll naar boven