Corrie Bark van Goed te Pas Massage & WelZijn

Wie is Corrie Bark en waar is je bedrijf gehuisvest?
Mijn naam is Corrie Bark en door de liefde in Holten terecht gekomen. Ik woon met mijn gezin in het buitengebied van Holten, aan de Kwintenweg, waar ook mijn bedrijf gevestigd is.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Goed te Pas Massage & WelZijn?
Ik geef ontspanningsmassages aan (hooggevoelige) vrouwen die het gevoel hebben dat ze voortdurend aan het balanceren zijn, maar nooit goed de balans vinden. Een HSP massage, buikmassage of klankschalenmasse kunnen helpen om stress en onrust los te laten en het hoofd leeg te maken. Anders gezegd ”Je gooit je emmertje met prikkels leeg en laad je batterij weer op.”

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen?
In 2017 was ik overspannen en ontdekte ik dat ik hooggevoelig ben (HSP=Hoog Sensitief Persoon). In mijn zoektocht naar HSP en wat dat voor mij betekende, in mijn geval gevoeliger zijn voor geur, geluid en licht, kwam ik een cursus HSP massage tegen. Heel impulsief heb ik me daarvoor opgegeven. Die impulsieve actie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik aangestoken werd door het massagevirus. Hobbymatig masseerde ik sindsdien vrienden en bekenden, maar uiteindelijk wilde ik het serieuzer aanpakken om van mijn hobby echt mijn werk te maken. Per 1 juli 2021 staat mijn bedrijf Goed te pas Massage & WelZijn ingeschreven bij de KVK. Sinds dat moment ben ik ook een dag minder gaan werken bij mijn werkgever, zodat ik het aantal massagemomenten kon vergroten. Dit beviel zo goed, dat ik vorig jaar mijn baan bij de rijksoverheid heb opgezegd. Per oktober 2022 ben ik volledig zzp’er.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf?
Mijn massages onderscheiden zich van andere ontspanningsmassages door de zachtheid ervan. De strijkbewegingen zijn langzaam en de aanrakingen zacht en subtiel. De massages zijn echt afgestemd op de hooggevoeligheid. Klanten mogen eerst rustig ‘aankomen’ en na de massage is er alle tijd om weer rustig ‘terug op aarde’ te komen. En dat alles in een sfeervolle praktijkruimte die rust en warmte uitstraalt.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, met name macrofotografie van bloemen, insecten en vlinders of wat maar op mijn pad komt en waar ik de schoonheid van inzie. Daarnaast houd ik van tuinieren, wandelen, het volgen van webinars en creatief bezig zijn. En ik geniet samen met mijn gezin van de prachtige plek waar we mogen wonen.

Neem gerust een kijkje op mijn website, klik HIER

Corrie Bark website
Scroll naar boven