Dave Smale van dsliving.nl

Wie is Dave Smale en waar is je bedrijf gehuisvest.

Mijn naam is Dave Smale, van dsliving.nl
50 jaar geleden aan het kerkplein geboren, getrouwd met Gerdi en vader van 3 kinderen en afgelopen mei trotse opa geworden.
Momenteel is dsliving.nl gevestigd aan de Bessinkpasstraat en nog kleinschalig met aantrekkelijke prijzen. Dat laatste wil ik graag zo houden.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Mijn werkzame leven is begonnen bij de ENKCO als schoonmaker in de avonduren. Overdag zat ik op de LTS en na het behalen van mijn diploma lasser, plaatwerker en machinebankwerker ben ik bij de ENKCO gebleven. Later na het behalen van de 3 jarige slagersvakschool ben ik 12 jaar uitbener geweest.
Ik heb in de loop der jaren bij de ENKCO verschillende functies bekleed, maar zoals we allemaal weten is de ENKCO inmiddels verkocht. Ik werk nu 3 dagen per week in Rijssen.
Doordat ik tijd over heb ben ik de website ‘dsliving.nl’ begonnen.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van dsliving.nl.
Living zegt het al, alles om lekker te wonen van fotolijsten tot gistingsflessen en glasschilderijen tot een poef.  Een groot deel van onze producten is gemaakt van duurzaam Mango hout en proberen we te verzenden in gebruikte (goede) dozen, zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.
Vanwege een nieuw assortiment dat we presenteren aan het begin van het nieuwe jaar geven we momenteel 15% korting op de huidige collectie zo lang de voorraad strekt. Wij hopen dat met het nieuwe assortiment het nog gezelliger wonen wordt voor onze klanten.

Wat doe je in je vrije tijd.
Mocht ik dan nog tijd over hebben zing ik bij de Hoolter Korhanen en in de schuur staan momenteel mijn brommers Solex, Tomos en Honda MT om op te knappen, puur voor de hobby. In de weekenden kan ik druk zijn met mijn Egg-bbq , een heerlijk groot stuk vlees of een zelf gemaakte rollade. 

image0

Dave bedankt voor je verhaal en succes met dsliving.nl

Scroll naar boven