Dinie Krijt van Bettervitality

Wie is Dinie Krijt.
Ik ben Dinie Krijt een boerendochter en zelf ook 25 jaar boerin geweest.
Ik ben opgegroeid op de boerderij met een grote groentetuin en iedere dag gezond eten was heel normaal. Ik heb een drogisterij- en homeopathie opleiding gedaan, maar eigenlijk was ik meer geïnteresseerd in een gezond leven zonder medicijnen.
In 1997 ben ik gestart met Herbalife producten om een paar kg. af te slanken. Het viel mij op dat ik een betere darmwerking kreeg, geen last meer had van mijn suikerschommeling en veel meer energie kreeg. En ik slankte plaatselijk af, waar het mij juist om ging. Herbalife heeft echt geweldige producten.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen
Mijn passie is voeding/ gezondheid en de wereld gezonder maken.
Eigenlijk wilde ik helemaal geen boerin worden, maar soms lopen dingen zo.
Ik begon heel parttime met Herbalife te werken naast het boerenwerk.(Had er eigenlijk geen tijd voor met 2 kids) Maar voor je passie vindt je altijd wel wat tijd.
Inmiddels heb ik al bijna 25 jaar mijn eigen bedrijf en ik blijf het super leuk vinden.
Ik werk vanuit huis en sinds mei woon ik weer in Holten met Marleen.
Samen hebben wij al 10 jaar een indoor ski- en snowboardschool SnowiseSports in Deurningen en dat is de passie van mijn Marleen.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Bettervitality
Ik adviseer en begeleid klanten naar hun doel. Van het begin totdat  het doel is bereikt.
Ik help klanten met afslanken, aankomen, meer vitaliteit.
Ook help ik sporters om een goed voedingsschema te maken, zodat de prestaties verbeteren.
Middels een uitgebreide intake en meting geef ik een advies op maat.
Daarna heb ik wekelijks contact met de klant.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf
Jarenlang heb ik wereldwijd heel veel lezingen bijgewoond. Over bijvoorbeeld hoe je preventief aan je gezondheid kunt werken. Ook heb ik mij verdiept in de Orthomoleculaire voeding en suppletie. En de enorme rugzak met kennis en ervaringen, waardoor ik ook heel veel mensen kan helpen met voeding gerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, darmproblemen, hoge bloeddruk, enz. enz.
Mensen grijpen veel te snel naar medicijnen, maar door juist de voeding aan te passen, kun je heel veel klachten verbeteren en zelfs verhelpen.
Laat voeding je medicijn zijn! (” Hippocrates”) 
Daarnaast geef ik veel persoonlijke aandacht. Het gaat er om dat de klant resultaat krijgt.
Elke zaterdagochtend geef ik een gratis Fitclub. Klanten gaan dan mee wandelen en tijdens het wandelen doen we oefeningen die de spieren sterker maken. Voor een betere verbranding en balans.
Ook organiseer  ik, samen met een aantal collega’s,  een 21 dagen challenge. Waar je iedere maand aan deel kunt nemen. Je werkt aan een betere versie van jezelf en je leert veel over voeding en de juiste keuzes.

Wat zijn de toekomstplannen
Ik heb de opleiding Mindful Walk gedaan en daar gaf ik in Oldenzaal ook trainingen voor. Deze ga ik hier weer oppakken. Het is een cursus waarbij mensen beter leren ademen. Klinkt misschien vreemd, maar heel veel mensen ademen niet goed, waardoor ze snel moe zijn, gezondheidsklachten of zelfs hyperventilatie krijgen. Door deze cursus verdwijnen veel van deze klachten.
Dat is echt geweldig om te zien! En het is ook nog super leuk om te doen, want je bent lekker buiten bezig.

Wat doe je in je vrije tijd
Ik ben een heel gelukkig mens en word erg blij van Zingen bij Amazing,  skiën, wandelen met ons  hondje,  mountainbiken, tennissen, koken en gezellig een terrasje pakken in het prachtige Holten. Heerlijk om weer in Holten dicht bij alle familie te wonen.

foto Dinie
Scroll naar boven