Ellen Snellenberg van GoSmart

Wie is Ellen Snellenberg en waar is GoSmart gehuisvest.
Ik ben Ellen, 28 jaar en kom uit Eefde een dorpje naast Zutphen waar de familie Snellenberg lekker aan het ondernemen was. Na mijn HAVO diploma ging ik de opleiding HBO Accountancy volgen op het Windesheim Zwolle in duaal vorm. Ik werkte 4 dagen in de week op een accountantskantoor en ging 1 dag in de week naar colleges. Tussendoor pakte ik regelmatig mijn backpack om mooie reizen te maken, Indonesië, Amerika en lekker met de auto door Europa. In 2019 begon ik met GoSmart in Laren Gld, vervolgens verhuisde ik naar Holten aan de Aaltinksweg 22 naast de Hubo. En ja toevallig ben ik de dochter van Gerrit Snellenberg!

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van GoSmart.
GoSmart zorgt voor tijd en inzicht bij ondernemers door het digitaliseren en automatiseren van de administratie. Niet pas maanden later maar realtime, voor elke ondernemer, zzp en mkb, zorgen wij dat de administratie dagelijks bij is. Daar waar de zpp´er graag zijn administratie uit handen geeft om volledig ontzorgt te worden en bij het mkb waar behoefte is aan een stukje controle en samenwerking met de administratief medewerker om de financiële processen te verbeteren. Maar bijvoorbeeld ook om mee te denken over prognoses, cijfers en personeels- vraagstukken en administratie.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Na mijn studie Accountancy heb ik een paar jaar het werkveld verkend en wilde ik graag meer, meer uitdaging voor mezelf maar ook meer toegevoegde waarde voor de ondernemer. In veel traditionele accountants- en boekhoudkantoren gaat het nog altijd om het verleden. Ondernemers besteden alles uit maar krijgen geen inzicht in deze cijfers, krijgen vaak een jaar later nog administratieve vragen en hebben daarom geen financiële rust. Ik vond dat dat anders moest kunnen en met dat idee ben ik opzoek gegaan naar een boekhoudsysteem die zowel ons als de ondernemer optimaal zou kunnen ondersteunen.  

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Wij gaan verder dan alleen het verwerken van de boekhouding. In de basis zorgen we ervoor dat de ondernemer volledig digitaal werkt en dat de boekhouding zo geautomatiseerd mogelijk loopt. Daarnaast helpen wij de ondernemer alle financiële processen eromheen ook makkelijk en inzichtelijk te maken. Van klein tot groot. Dat kan gaan over het versturen van een factuur, het versturen van een automatische herinnering, betalingen in batch doen tot het inrichten van een workflow voor het goedkeuren van de facturen binnen een kantoor. Tevens zorgen we regelmatig voor een koppeling met een branche specifiek systeem waarmee wordt gewerkt, bijvoorbeeld een kassa- of facturatiesysteem.
Doordat onze ondernemers realtime bij zijn kunnen we mee denken met toekomstplannen. Ons team heeft een passie voor cijfertjes en automatisering. Ons specialisme ligt bewust bij maar één boekhoudsysteem, namelijk Yuki. Dit systeem kunnen we helemaal op maat en naar wens maken voor iedere ondernemer, in welke branche dan ook. We willen echt samenwerken en op alle vlakken meedenken met de ondernemer.

Wat zijn  de toekomstplannen.
We willen ons blijven ontwikkelen op het gebied van automatisering en administratieve zaken om steeds meer bedrijven een duurzame financiële administratie te helpen opzetten. Waar ik nog steeds gepassioneerd in ben, is om samen met de ondernemer een gesprek aan te gaan en te kijken waar we het makkelijker en inzichtelijker kunnen maken. Ik hoop deze kennis en enthousiasme steeds weer over te kunnen dragen binnen het groeiende team zodat we meer ondernemers financieel slim kunnen laten werken.

Wat doe je in je vrije tijd.
Ze zeggen nog wel is, accountancy is stoffig en niet sociaal maar naast mijn werk ben ik vooral een sociaal dier. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend op pad en zijn we veel met vrienden om lekker een terrasje te pakken bijvoorbeeld. Daarnaast genieten van al de mooie plekken die deze wereld heeft!

Dankjewel voor deze uitnodiging, leuk dat ik mijzelf en GoSmart heb mogen voorstellen!

Geen dank en succes met GoSmart.

Ellen Snellenberg Go Smart
Scroll naar boven