Erica Meijerman van Kelder Klasse

Wie is Erica Meijerman en waar is je bedrijf gehuisvest.
Erica Meijerman is in 1970 geboren in Loo-Bathmen, daar hadden mijn ouders een bouwbedrijf. In 1990 ben in naar Holten gekomen, inmiddels had ik Mark leren kennen en samen hebben wij daar een huis gekocht, zijn getrouwd en onze 2 dochters, Jony en Alana, zijn in de Waardenborchstraat geboren. Wij wilden wat meer ruimte om het huis met een klusschuur en zo zijn wij In 2003 verhuisd naar Dijkerhoek,  hier is onze zoon Rowdy geboren.  Wij hebben een super leuk plekje daar! Sinds eind januari ben ik de uitbaatster van Kelder Klasse die aan de Dorpsstraat 18c zit. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij Klavier en Klavertje kreeg ik de kans om het over te nemen. Voor mijn gevoel klopte het totaal plaatje nu. Wel spannend door de corona trouwens! Het café is in 2020 verplaatst van Klavertje naar de kelder, een grote stap want je moet wel de kelder in. De reacties waren dan ook erg verschillend maar het is een mooi café geworden met vele mogelijkheden.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Kelder Klasse.
Kelder Klasse heeft dus een café, met 8 speciaalbieren op de tap en wel 40 soorten wisselende speciaalbieren. Wij hebben 3 biljart teams en 2 dartteams. We zijn trouwens nog op zoek naar nieuwe leden voor een 3 e dartteam, dus wanneer je belangstelling hebt hoor ik dit graag!  Ook kun je perfect een feest geven in de kelder. Mogelijkheden genoeg. Voor een personeelsfeest, verjaardag, bruiloft, vergadering, noem maar op. Vanaf 20 tot 250 personen is geen probleem. Daarbij kunnen wij ook een casinoavond aanbieden. Er is een roulette tafel en  blackjack tafel aanwezig. En natuurlijk  niet te vergeten: de escaperoom! Geschikt voor gezinnen, vriendengroepen, familie enzovoort.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Ons café is een speciaalbierencafe, waar we vele biertjes hebben. Vanuit Grolsch zijn wij een proeverijcafé. 1 van de 100 in Nederland. Vanaf donderdag zit er weer een nieuw biertje van Grolsch aan de tap, alleen te proeven in een proeverijcafé. Onderscheidend zijn ook de leuke feesten die je kunt organiseren. Door de verschillende ruimtes is het niet een standaard zaal maar kun je wel een geweldig feest neer zetten of juist een rustige verjaardag. Zelfservice, met bediening, buffetten, alles is in overleg mogelijk.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Ik ben nog maar net bezig en het plan is om elke week een live band te laten optreden. De 1e bands zijn al geboekt. Het terras uitbreiden is misschien ook nog een toekomstplan  maar dan moet eerst de Dorpsstraat dicht 😉 Verder zorgen dat het een Klasse locatie wordt voor vele doeleinden.

Wat doe je in je vrije tijd.
Ik word gelukkig van gezellige samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden. Sporten doe ik ook graag maar ook dat moet tegenwoordig wel gepland worden, komt zeker goed!

Erica, bedankt en veel succes met Kelder Klasse

Erica Website
Scroll naar boven