Herma Vos van Herma Vos Photography

Wie is Herma Vos en waar is je bedrijf gehuisvest?
Ik ben Herma, 27 jaar en kom uit Espelo. Sinds 1,5 sta ik officieel ingeschreven bij de KVK als bedrijf waar ik onwijs trots op ben. Fotograferen doe ik door heel Nederland, van Friesland tot Limburg.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen?
Ik werkte altijd als financieel administratief medewerker bij een administratie kantoor in Deventer. Omdat ik het binnen zitten eigenlijk niet mijn ding vond ben ik op zoek gegaan naar wat anders. Ik heb mijn ontslag ingediend en ben minder uren gaan werken en daarnaast lekker aan het fotograferen gegaan!

De bedrijfsactiviteiten zijn fotografie, waarom het specialisme honden en paarden?
Het specialisme honden en paarden komt voort uit mijn liefde voor dieren. Ik werk ontzettend graag met ze. Ze zijn goudeerlijk en dat maakt het voor mij geweldig.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf?
Ik onderscheid mezelf nog niet heel erg van andere paardenfotografen. Ik werk nog steeds aan verbeteringen en aan de ontwikkeling van mijzelf. Misschien is mijn specialisme ook wel dat ik werk met heel veel rust, ik hang geen tijd aan mijn shoots. Ik heb ook geen speciale verwachtingen van de dieren. Het is kijken wat voor dat dier werkt en werken met die kracht.

Wat zijn  de toekomstplannen?
Ik wil heel graag naar een samenwerking toewerken met grotere namen in de paardensport.

Wat doe je in je vrije tijd?
Mijn hobby’s zijn eigenlijk wel het fotograferen, paardrijden, mennen, wandelen met de hond.

Herma, dank en succes met het fotograferen.

Herma klein
Paard
Scroll naar boven