Hester Wijenberg van Secretary Solutions

Wie is Hester Wijenberg en waar is je bedrijf gehuisvest.
Je kunt me omschrijven als een enthousiaste, ambitieuze regelneef, die graag in het middelpunt staat door mensen te verbinden met humor en eerlijkheid. Ik heb een enorme hekel aan gepraat achter je rug.
Mijn vader Johan Bieleman, komt uit een echte Holtense ondernemende familie, zijn opa was een van de oprichters van de Holtense Handels Vereniging. En vanaf 2001 woon ik zelf ook in Holten. Vandaar dat het voor mij niet meer dan logisch was om mijn bedrijf in Holten te huisvesten. Secretary Solutions kun je vinden aan de Dorpsstraat 24a.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Secretary Solutions.
Secretary Solutions levert professionele secretaressediensten, zo breed als onze klant wenst. We beheren externe secretariaten, notuleren en verzorgen interim het directiesecretariaat bij diverse organisaties. Verder is ons pand beschikbaar voor ondernemers die incidenteel gebruik willen maken van de vergaderruimte of een werkplek.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Nadat ik in verschillende organisaties ervaring opdeed als directiesecretaresse, startte ik in 2011 Secretary Solutions. Daar kon ik mijn passie voor notuleren en organiseren volledig inzetten, zowel in het toerisme als daarbuiten. Ik ben een verbinder en zie vaak kansen. Ik ben in mijn element als ik een van deze kansen op kan pakken en samen met de juiste mensen iets moois neer mag zetten, waar anderen profijt van hebben. Met Secretary Solutions probeer ik zo de wereld iets mooier te maken voor anderen.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Als directiesecretaresse ben je gewend om op de achtergrond te staan. Onze kracht is dat we in staat zijn mensen met elkaar te verbinden en te ontzorgen, zonder hierbij op de voorgrond te treden. Daarnaast vind ik menselijk contact enorm belangrijk en geven we ons 100% om de gezamenlijke opdracht te bereiken.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Vanaf september 2022 biedt Secretary Solutions via haar tak Hestivia de mogelijkheid om relatiegeschenken voor je onderneming te verzorgen. Het kost tijd en geld om een bijzonder geschenk te regelen. Met Hestivia nemen we deze zorg graag van je over. We leggen hiervoor de verbinding met lokale partners. Door onze jarenlange ervaring kunnen we in een kort tijdsbestek zorgen voor een te gek gepersonaliseerd cadeau.
Met Secretary Solutions blijven we doen wat we altijd al doen: onze klanten tijd besparen.

Wat doe je in je vrije tijd.
Ik doe al jarenlang kantinedienst bij Blauw Wit ’66. Erg leuk om te doen (er zijn nog vacatures). Verder ben ik ook privé een regelneef en organiseer ik graag gezellige tripjes met familie of vrienden.  En met een goed glas wijn op de Keunefeesten dit weekend maak je me ook erg blij.

Hester
Scroll naar boven