Jan Poortman van Poortman Installatie & Onderhoud

Wie is Jan Poortman en waar is je bedrijf gevestigd.
Jan Poortman 46 jaar geboren en getogen Holtenaar. Getrouwd en drie kinderen. Sinds 8 jaar voor mijzelf. Eerst 3 dagen in de week vanuit huis en dat is gegroeid  naar 5 dagen in de week. Nu inmiddels in een mooi eigen pand aan de fabrieksweg 14 in Holten.  Ik zit 29 jaar in het vak.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Poortman Installaties & onderhoud.
Alles op het gebied van Installatiewerkzaamheden binnen en buitenshuis. Verwarming badkamers zinkwerk. Mensen mogen mij altijd bellen voor advies, of zodat ik kan meedenken met als doel een mooi eindresultaat.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Er was veel vraag naar. Eerst heb ik op uitleenbasis gewerkt. Maar de vraag werd snel meer en toen heb ik een eigen klantenkring opgebouwd.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Mijn werkzaamheden verder uit bereiden en meegaan met de tijd. Ik heb een zoon die ook het vak in wil en inmiddels op de opleiding zit. Dus wie weet is er opvolging.

Wat doe je in je vrije tijd.
Hardlopen, fietsen zowel racefiets als mountainbike. Op zaterdag mag ik graag naar sportwedstrijden van onze kinderen kijken. Vakantie is natuurlijk ook fijn om te ontspannen.

Jan Poortman
Scroll naar boven