Karin Maat van Karma Paarden Massage

Wie is Karin Maat, waar is je bedrijf gehuisvest en waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen?
Hallo, graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Karin Maat en woon al 38 jaar in Holten. Ik heb op de Scholengemeenschap Holten gezeten. In de brugklas zag ik een affiche hangen waarop hulp werd gevraagd bij het paardrijden van gehandicapten. Dat was toen bij Manege Beldman aan de Markeloseweg. Aangezien paarden altijd al een enorme aantrekkingskracht op mij hadden heb ik mij aangemeld en zo is het begonnen.
Al snel hing ik de hele zaterdag op de manege rond en begon te helpen met allerlei klusjes. Als dank kreeg ik de gelegenheid om te leren paardrijden. Hoe geweldig was dat! Lang verhaal kort, toen een vriendin mij vroeg: “waarom combineer je niet je 2 hobby’s?” was dat de start voor mijn onderneming. Door de jaren heen had ik ook al 2 cursussen gevolgd voor het geven van ontspanningsmassage aan mensen. Vond ik ook heel leuk, maar nog fijner is het om paarden te masseren. Na een gedegen opleiding tot paardensportmasseur heb ik mij ingeschreven in de Kamer van Koophandel en was mijn eigen bedrijf een feit.
Voor mij is de paardenmassage een deeltijdbaan naar een andere baan. Van beide banen word ik heel gelukkig.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Karma Paarden Massage?
Ik behandel paarden/pony’s in hun eigen omgeving en kom bij de mensen of bedrijven aan huis. Een behandeling bestaat uit een intake, behandeling en advies. De duur van een behandeling ligt tussen de 1 en anderhalf uur.
Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf
Een massage is voor zowel mens als dier ontspannend en functioneel. Als spiergroepen weer optimaal samen kunnen werken zal het lichaam beter functioneren waardoor het ook in het “koppie” beter gaat. Zowel body als mind worden met zachte aanrakingen en stevige hands-on-technieken in een optimale conditie gebracht.
Mijn bedrijfsnaam is dan ook heel passend: Karma van Karin Maat maar ook Karma van eenheid/balans tussen lichaam en geest.

Wat zijn de toekomstplannen?
Over mijn toekomst heb ik geen concrete plannen. Ik zie wel wat op mijn pad komt, maar ben er wel van overtuigd dat paarden altijd een rol blijven spelen.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn spaarzame vrije tijd leg ik graag een puzzel. Dan wordt het even stil in mijn hoofd

klein website
Scroll naar boven