Kirsten Spoolder van Procamp4all

Wie is Kirsten Spoolder  en waar is je bedrijf gehuisvest.
Hallo allemaal! Mijn naam is Kirsten Spoolder van Procamp4all, 28 jaar en ik woon sinds 2016 samen met mijn vriend in Holten. Na de Waerdenborch heb ik mijn diploma Onderwijsassistent en Leerkracht basisonderwijs behaald. Dat wat ik al als klein meisje wilde worden: juf! Inmiddels ben ik alweer 6 jaar werkzaam op SO Elimschool in Hellendoorn, een school voor Speciaal Onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematieken. Hier komen doorgaans leerlingen voor wie het reguliere onderwijs geen passende oplossing kan bieden. In mijn baan vind ik dagelijks mooie uitdagingen en heb ik het enorm naar mijn zin!
Naast mijn werk in het onderwijs, heb ik afgelopen januari de onderneming Procamp4all overgenomen. Het is gevestigd op camping de Holterberg, in Holten.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Procamp4all.
Procamp4all verhuurt een safaritent op camping de Holterberg in Holten. Het is een luxe ingerichte tent die mensen het gemak én de luxe van het kamperen wil laten ervaren. Gezinnen, families, stellen of natuurliefhebbers kunnen overnachten en gebruikmaken van alle faciliteiten, die de camping te bieden heeft.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen?
Al jaren heb ik de stille droom om een recreatieplek te creëren voor toeristen, om mensen de prachtige omgeving van Holten en de Sallandse Heuvelrug te laten ontdekken. Er is zoveel moois te zien hier!
En met deze gedachte heb ik vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken. Ik zeg dit al zolang, kan ik het dan ook omzetten in daden? Na een aantal verstuurde mailtjes kwam ik, via camping de Holterberg, terecht bij de voormalig eigenaar van Procamp4all. Hij had aangegeven mogelijk te willen stoppen met zijn bedrijfje en dat bood mij een fantastische kans! Na een kijkje bij de safaritent, meerdere gesprekken en een proefovernachting, was ik helemaal enthousiast!

In januari 2022 stond de overdracht gepland. Wat duren een paar maanden dan lang… ik heb er echt naar uitgekeken! En nu is het eindelijk zover: het kampeerseizoen is inmiddels begonnen en heb ik de eerste gasten al enthousiast mogen verwelkomen!

Wat zijn de toekomstplannen.
Oei, toekomstplannen… ik ben nog zó bezig met wat er nu gebeurt. Wanneer gaan de mensen boeken? Hoe weten ze je te vinden? Wat vinden mensen van je? Is het nog in trek bij de mensen of vertrekt men nu, na de coronapandemie, toch naar het buitenland? Bij iedere boeking die binnenkomt heb ik zin om de safaritent voor ze klaar te maken! Op welke manier kan ik mensen nog meer comfort bieden? Zo heb ik samen met mijn zus een loungebank gemaakt en gezorgd dat er meer opslagruimte is. Daarnaast heb ik nieuwe, stijlvolle meubels aangeschaft en bied ik de mensen aan om gebruik te maken van beddengoed en een handdoekenpakket. Genoeg uitdaging voor nu, ook naast mijn huidige baan in het onderwijs natuurlijk. Wie weet wat de toekomst gaat brengen…

Wat doe je in je vrije tijd.
In mijn vrije tijd speel ik een potje handbal, dat doe ik bij de recreanten van Nieuw Heeten. Ik ben daar keepster en is een leuke ontspanning na een drukke dag! Daarnaast speel ik sinds een tijdje mee in het orkest van de HMV, op altsaxofoon. Verder vind ik het héérlijk om thuis te zijn of lekker te wandelen samen met mijn vriend en hond!

Kirsten, bedankt en succes met je onderneming.

Kirsten NB
Scroll naar boven