Marjon Jacobs van Feem-us

Wie is Marjon Jacobs en waar is je bedrijf gehuisvest.
Hallo, ik heet Marjon Jacobs-Spenkelink en ik woon al mijn hele leven, bijna 52 jaar in Holten.  Ben mijn werk carrière begonnen bij Wonnink aan de Oranjestraat. Via omzwervingen ben ik in 2015 uiteindelijk mijn eigen winkel Feem-us begonnen. Na ca anderhalf jaar ben ik naar mijn huidige stek aan de Dorpsstraat,  tussen Nijkamp en de DA, verhuisd . Ik ben getrouwd met Pierre Jacobs en moeder van 2 meiden ( Emma en Femke).

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Feem-us.
Feem-Us is een damesmode zaak vanaf maat 42 t/m 56. Met een uitschieter naar beneden 36/38 en naar boven 58/60. De merken die ik in mijn winkel heb zijn: Norfy jeans vanaf mt 36 t/m 46, Adia mt 38/40 t/m 54/56, Yesta, KJ Brand, Zhenzi, MJ Style, NoSecret, Blue wave, Netwalk en Colleta+. Voor het ondergoed in de 42+ maten hebben we een ruime keuze van RJ Bodywear. Kortom voor iedere vrouw hebben we mooie betaalbare kleding.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Ik ben in 2014 begonnen met een webshop met omslagdoeken en sjaals en daar stond ik ook mee op fairs en braderieën. Maar mijn grote droom was toch om een eigen winkel te hebben met damesmode vanaf maat 42 omdat ik iets voor mij zelf miste in het dorp. De kans kwam voorbij toen Rosas verhuisde met haar winkel van de Kerkstraat naar het Zwarte pad. Ik heb de stap gemaakt en er nog geen 1 dag spijt van gehad. Feem-us opende 17 september 2015 haar deur aan de Kerkstraat en mijn droom werd werkelijkheid. Hier heb in 1,5 jaar al een eigen klantenkring opgebouwd toen mijn volgende stap/uitdaging voorbij kwam. Het huidige winkelpand aan de Dorpsstraat 12 kwam vrij en ik heb de stap genomen om de winkel naar een hoger level te brengen. De winkel is uitgebreid met meer merken om zo nog meer dames te voorzien van mooie kleding. Net als aan de Kerkstraat  ontbreekt ook hier de koffietafel niet.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Het onderscheid is natuurlijk ten eerste al de maatserie die ik hanteer. Daarnaast werk ik met merken die voor een brede doelgroep zijn dus van jong naar oud. Ook merk ik bv in de coronatijd dat mijn winkel ook een sociale ontmoetingsplaats is en natuurlijk komt dat ook door dat ik geboren en getogen ben in ons mooie Holten. Een praatje en/of kopje koffie hoort daar zeker bij.

Wat zijn  de toekomstplannen (uitbereiding van activiteiten?).
Op dit moment werken we achter de schermen het één en ander uit. Maar daar kan ik nu niks over zeggen, ik kan alleen zeggen houd de socials in de gaten. Maar vooral wil ik gewoon lekker open kunnen blijven en dat ik weer veel dames kan helpen aan een mooie outfit.

Wat doe je in je vrije tijd (hobby’s en waar wordt je gelukkig van).
In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin. Lekker wandelen of met vrienden uit eten gaan. Gewoon de kleine dingen van het leven. Maar bovenal GENIETEN waar dat dan ook in zit.

Marjon basis foto

Marjon bedankt en succes met Feem-us.

Scroll naar boven