Mirjam Schot van VTW International

Wie is Mirjam Schot en waar is je bedrijf gehuisvest.
Oorspronkelijk ben ik een echte tukker, geboren in Hengelo. In 1998 ben ik, na mijn studie biologie, in Holten komen wonen. Sindsdien heb ik ook nog een tijd in Kameroen gewoond maar ondertussen woon ik alweer jaren op de Kol, waar nu op de Schepenenstraat ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik werk namelijk over het algemeen vanuit huis, of ga naar mijn klanten toe als zij dat prettiger vinden.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van VTW International.
Ik begeleid mensen op het gebied van voeding en gezondheid Dan moet je bijvoorbeeld denken aan mensen die willen afslanken, aankomen, betere sportresultaten willen behalen, graag een gezond ontbijt willen eten of meer energie willen hebben. Ik werk daarbij exclusief met de producten van Herbalife Nutrition, waardoor we hele mooie resultaten kunnen behalen. Ik begeleid naast mijn klanten ook andere coaches uit mijn netwerk, die hetzelfde werk doen, in binnen- en buitenland. Samen organiseren we diverse leuke activiteiten voor onze klanten. Samen weten we tenslotte meer, is het nog leuker, en kunnen we nog meer mensen helpen met een gezonde actieve leefstijl!

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Mijn ouders werkten al jaren voor zichzelf, en hebben ook jaren met de voeding van Herbalife Nutrition gewerkt. In 2010 ben ik voor mezelf gestart, omdat ik toen erg graag vanuit huis wilde werken, en graag mijn eigen tijd wilde kunnen indelen. Zeker toen de kinderen klein waren was dat een groot voordeel! Ondertussen zijn mijn ouders met pensioen en een aantal maanden geleden heb ik ook hun bedrijfsactiviteiten overgenomen.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Als coach wil je natuurlijk het beste resultaat voor je klanten. Met alleen een paar producten kom je er niet. Daar komt wel een stuk begeleiding en persoonlijk advies bij kijken! Daarin probeer ik onderscheidend te zijn. Zo organiseren we maandelijks een 21 dagen challenge, waaraan mensen kunnen meedoen die het beste resultaat willen krijgen in 3 weken, waarmee je ook nog eens mooie geldprijzen kan winnen. Ook bied ik mensen vrijblijvend een FitCheck aan, dan kijken we naar hoe je ervoor staat qua voeding, wat je al goed doet en wat je nog beter zou kunnen doen. Dan doen we ook een meting met een speciale weegschaal, zodat je precies weet hoe je ervoor staat qua voeding! Natuurlijk krijg je bij mij ook 1-op-1 coaching en advies. Verder organiseren we diverse trainingen, fitclubs, info avonden en workshops, vaak ook online waardoor het laagdrempeliger is.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Ik ben samen met de coaches uit ons netwerk altijd aan het kijken hoe we onze klanten het beste kunnen helpen. Waar is er behoefte aan, en welke leuke dingen kunnen we nog meer organiseren. Zo willen we binnenkort weer starten met proeverijen en klantendagen, zodat mensen bijvoorbeeld eens kunnen proeven welke lekkere dingen je allemaal kan maken met de producten van Herbalife Nutrition.

Wat doe je in je vrije tijd (hobby’s en waar wordt je gelukkig van)

Ik word er gelukkig van als mensen hun doelen bereiken, dat is waar ik het allemaal voor doe. In mijn vrije tijd ben ik nu vooral bezig om ons huis verder op te knappen. Een jaar geleden zijn we binnen de Kol verhuisd en er moet nog heel wat gebeuren!

Mirjam Schot Website
Scroll naar boven