Remmelt de Koff van De Koff Verhuur & Entertainment

Wie is Remmelt de Koff en waar is je bedrijf gehuisvest?

Ik ben Remmelt de koff en 52 jaar. Samen met René en onze 5-jarige hond Pluk wonen wij in het prachtige dorp Holten. René en ik zijn inmiddels 29 jaar samen en hopen in 2024 maar liefst 25 jaar getrouwd te zijn. Het hoofdbedrijf zit in Holten met opslag van goederen op het industrieterrein “Vletgaarsmaten” en mijn kantoor is gevestigd in Deventer op het industrieterrein “De Snipperling”. De attracties liggen sinds twee jaar in Raalte en kunnen daar afgehaald worden.

 

Wat zijn je bedrijfsactiviteiten?

Voor diverse bedrijven en grote bekende winkelketens werken wij door het hele land en verzorgen wij marketingactiviteiten bijvoorbeeld tijdens een winkelopening. Naast de aankleding van een evenement met een ballonnen decoraties zoals een ballonnenboog, verzorgen wij ook podium, geluid en zelfs gastheren of dames. Maar ook (kinder) entertainment zoals clowns en presentators zijn bij ons veel gevraagde vragen. 

 

Je kunt bij ons ook terecht voor het huren van attracties, springkussens, Abrahams en Sarah’s en natuurlijk onze elektrische Toek Toek. Hier kun je dan heerlijk mee de omgeving van Holten verkennen. 

 

Waarom ben je ooit voor jezelf begonnen?

Ik verhuurde mijzelf voor feesten en partijen als pantomimespeler en clown. Op een gegeven moment nam de vraag dusdanig toe dat ik samen met René heb besloten om een eigen bedrijf te gaan beginnen.

 

Al snel waren wij allerlei themafeesten aan het organiseren voor restaurants en bedrijven zoals een Tirolerfeest of  Country-Western themaavond. De laatste jaren verzorgen wij met name pub kwissen en themafeesten met het thema Ik hou van Holland.  

 

In het begin werkte ik nog bij de Mc-Donalds in Holten ernaast. Al snel moest ik hier mee gaan stoppen omdat de opdrachten zoveel werden dat ik geen tijd meer had om nog andere werkzaamheden ernaast te doen.

 

Waarin ben jij onderscheidend in jou bedrijf.

Wij maken van elk gelegenheid een extra feest. Mij motto is dan ook , elke dag is een feest! Is er geen feest, dan maken we een feest. Maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat merken we ook bij onze klanten. Zodra wij binnenkomen met onze ballonnen roepen ze, kijk nu wordt het echt gezellig!

De persoonlijkheid van onze kant en het meedenken en luisteren naar wat de klant wil.

 

Wat zijn de toekomstplannen?

We gaan ons nog meer focussen op promotionele activiteiten voor bedrijven en unieke ideeën aan te bieden voor een evenement. We merken en zien dat daar nog steeds grote behoefte aan is om een bedrijf te kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrent. We willen niet groter, maar wel een nieuw kantoor in Holten bouwen op “Vletgaarsmaten”. 

 

Wat doe je in je vrije tijd?

Zodra ik naar huis ga, maak ik tijd voor ons hondje Pluk. Een stevige wandeling op de Holterberg of in de Beuseberg is dan ook snel gedaan. Soms mag ze ook mee naar kantoor. Ik vind het ook erg leuk om de lekkerste gerechten voor René te maken. Daarnaast vind ik tijd maken voor familie en vrienden ook erg belangrijk. 

Remmelt website
Scroll naar boven