Rianne Paalman van Coupe66@

Wie is Rianne Paalman en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Rianne Paalman-Nijland, 38 jaar, en  getrouwd met Rik Paalman.  En samen hebben wij 2 kinderen, Luuc  & Noud. Wij wonen in Holten, aan de Kolweg 66A en de Salon Coupe 66 @ is ook gevestigd op het woonadres.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Coupe66 @.
De salon is intiem en huiselijk en wij bieden alles aan op haargebied, Dames/Heren/Kinderen knippen. Kleuren/Permanenten en Bruidskapsels en Make-up.
We volgen de nieuwe trends en hebben ontzettend veel passie voor ons vak! Niks leukers dan met haar bezig zijn, met mensen omgaan, en naar u wensen te luisteren, en dan gepaste adviezen geven, en daarop een mooie coupe te creëren.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Naar een zware lange Burn-out was het tijd voor iets nieuws, voor mij zelf kiezen waar ik ontzettend blij van word! Dus mijn eigen salon. Ik vond het vreselijk spannend maar ja, wat  is dan het ergste wat je kan overkomen? Ik dacht niks…… En zie nu wat ik naar 2 jaar bereikt hebt, incl 3 lockdowns ivm Covid. Op 2 Maart 2020 ben ik gestart met Coupe 66 @

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Mijn bedrijf is huiselijk, klein, gemoedelijk, gezellig ,en de klant staat altijd centraal!

Wat zijn  de toekomstplannen.
Coupe 66 @ staat in volle bloei. Inmiddels per December 2021 is Mariël Wilmink werkzaam in de salon, inmiddels voor 16 uur per week. Het is dan ook erg gezellig en super fijn dat wij kunnen en mogen samen werken.

Wat doe je in je vrije tijd.
De salon is dan helemaal mijn passie, en daar ben ik dan ook heel veel te vinden. Daarnaast heb ik ook nog hobby’s. Ben 2 a 3 keer in de week te vinden in het bos met hardlopen, en heerlijk erop uit met onze 2 honden Roest & Bumper, zowel wandelend als hardlopend. En sinds vorig jaar mag ik dan ook heerlijk op de Motor (Ducati) stappen, om te toeren en van de mooie plekken te genieten.

 

Foto Rianne website
Scroll naar boven