Robbert Hulleman  van Autoafleveren.nl

 

Autoafleveren logo

Wie is Robbert Hulleman en waar is je bedrijf gehuisvest.

In 1987 geboren en opgegroeid in het mooie Holten, waar ik nu samen met mijn vriendin en dochtertje nog altijd woonachtig ben.
6 jaar geleden hebben Rik Stoevenbelt en ik AutoAfleveren.nl opgericht. Kleinschalig vanuit huis begonnen, waarna we in 2016 één jaar vanuit het stationsgebouw van Holten hebben gewerkt. Vervolgens hebben we de stap gemaakt naar de Dorpsstraat 24(-b), waar we sinds 1,5 jaar op de
1e verdieping vanuit een ontzettend mooie plek door kunnen groeien.

Hoe ben je op het idee gekomen om Autoafleveren.nl te starten.

Het idee kwam van Rik, die vanuit zijn ervaring in de Automotive merkte dat er een aantal zaken beter konden op het gebied van transport en aflevering op locatie. Samen hebben we een aantal brainstorm sessies gehad en e.e.a. verder uitgewerkt, waarna we uiteindelijk de sprong in het diepe hebben gemaakt.

Wat zijn precies de bedrijfsactiviteiten van Autoafleveren.nl.

Simpel gezegd transporteren wij auto’s van A naar B, waarbij wij inspelen op de specifieke wens(en) van de opdrachtgever. Het gaat vaak om een stukje extra service, bijvoorbeeld het uitleggen van de nieuwe (elektrische) auto aan de berijder. Wij voeren opdrachten uit door heel Nederland, waarbij onze klanten veelal actief zijn in de Automotive. De uitvoering van opdrachten gebeurt door (momenteel rond de 800) student-chauffeurs, die actief en woonachtig zijn in alle provincies van het land.

In hoeverre heb jij te maken met de veranderende regels binnen de auto industrie en politiek.

Het is voor ons erg belangrijk om veranderende regelgeving goed in de peiling te houden, zodat we ook tijdig kunnen inspelen op die veranderingen. Op het gebied van politiek is eventuele afschaffing van het studentenreisproduct (onze chauffeurs reizen doordeweeks met gratis OV) een punt om nauwlettend te blijven volgen. Veranderende regels in de auto industrie zijn vooralsnog niet van invloed op onze dienstverlening. Wel zijn er binnen de industrie een aantal koerswijzigingen waar we op in moeten spelen. Het elektrisch rijden blijft groeien, waarbij er veel ‘nieuwe’ merken van buiten Europa op de markt komen. Voor ons belangrijk om qua kennis (uitleg op locatie en laden onderweg) goed bij te blijven in deze ontwikkelingen.  

Inmiddels is het bedrijf gegroeid, wat zijn de toekomstplannen.

Wij groeien gestaag en willen dit graag voortzetten, maar wel gecontroleerd. We hebben 3 vaste medewerkers (en doorlopend 1 stagiair) in dienst op kantoor, waarbij we de ruimte hebben voor uitbreiding. Echter is dit vooralsnog niet nodig en zetten we vooral in op digitale vernieuwing en verbetering. We beschikken over een online portal (en app voor chauffeurs) die we vooral door willen blijven ontwikkelen. Wel houden we onze ogen open voor nieuwe ideeën en uitbreiding van onze dienstverlening.

Wat doe je in je vrije tijd (hobby’s en waar wordt je gelukkig van).

Met plezier spendeer ik veel tijd aan mijn gezin, familie en vrienden. Verder sport ik graag. Naast het voetballen en tafeltennissen in teamverband, heb ik in Corona-tijd het mountainbiken (met vrienden) ontdekt. Daarnaast volg ik meerdere sporten nauwlettend, met name voetbal, waarbij ik al vanaf jonge leeftijd naar Go Ahead Eagles toe ga. Dit seizoen met erg veel plezier! Het is dan ook een grote teleurstelling dat het momenteel weer even niet kan.

Robbert bedankt voor dit inspirerende verhaal.

Foto Robbert Hulleman auto afleveren
Scroll naar boven