Robert Stronks van Maison Roberto

Wie is Robert Stronks en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Robert Stronks, 49 jaar oud en van oorsprong Brummenees. Inmiddels al 29 jaar samen waarvan 22 jaar getrouwd met Erna Stronks- Wechstapel die tevens mijn partner in crime is, wat betreft de boekhouding van Maison Roberto. Wij wonen aan de Larenseweg 34  te Holten waar ook de bakkerij is gevestigd!

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Maison Roberto.
De bedrijfsactiviteiten zijn voornamelijk het op bestelling vervaardigen van Patisserie, taarten en gebak en met als specialiteit de eigen ontwikkelde petit fours. Zowel foto’s als ook logo’s druk ik in eigen beheer met onze eigen kleuren foodprinter,. Deze afbeeldingen worden dan vervolgens op zowel taarten, gebak als ook op de petit four gemaakt, alles is geheel eetbaar! Maison Roberto vervaardigt en produceert zowel voor bedrijven als ook voor particuliere afnemers.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Ik ben voor mijzelf begonnen nadat ik na 18 jaar van baan heb moeten veranderen. Ik heb bij diverse bedrijven mogen werken waaronder Bolletje, waar het toch weer begon te ‘kriebelen’ om mijn vak als banketbakker weer ‘nieuw’ leven in te blazen (en menigeen te laten genieten en proeven van mijn verse producten).
De keus om voor mijzelf te beginnen was snel gemaakt. Ik had de ambitie, de ruimte en ook de tijd om mijn bakkerijtje op te gaan zetten, alhoewel ik er (nog) niet van kan leven ben ik tevens 4 dagen in de week werkzaam als facilitair medewerker bij Schimmel Facilitaire Dienstverlening tevens ook gevestigd hier in Holten.

Waarin onderscheid ik mij met mijn bedrijf?
Laat ik het zo zeggen, alles wat ik maak is echt super vers en wordt uitsluitend op bestelling gemaakt en ik denk dat heel veel mensen dit kunnen beamen. Uiteraard geldt hier wel, bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen.
Onder andere mijn specialiteit: “De Petit Four” heeft wel de nodige voorbereidingen nodig. Uiteraard maak ik ook overheerlijke taarten en gebak (geldt wel een minimale afname).Inspiratie haal ik uit mijn verleden en ervaringen als banketbakker uit vakboeken en collega’s die ik regelmatig spreek en aan mij de fijne kneepjes van het vak willen delen.

Toekomstplannen?
Ik wil me in ieder geval blijven onderscheiden met mijn overheerlijke patisserie producten en met name de Petit Four meer gaan promoten. Ik ben van mening dat hier nog heel veel toekomst in zit, mensen willen een gebakje maar mag niet al te groot zijn dan is een Petit Four een zeer goed alternatief.

Wat ik zoal doe in mijn vrije tijd?
Eigenlijk waar ik niet over uitgesproken raak, dingen maken en ontwikkelen in mijn eigen bakkerij, straks ook weer de diverse bakkers vakbeurzen bezoeken voor de nodige inspiratie. Hoewel de bekende boog niet altijd gespannen kan blijven staan kan ik wel zeggen dat ik hier toch wel het meest gelukkig van word! Uiteraard maakt mijn naaste familie mij ook gelukkig. Zij zijn uiteindelijk diegenen die mij maken zoals ik nu ben!

Voor diegene die ik nieuwsgierig heb gemaakt kan ik alleen maar zeggen, kijk eens op
www.MaisonRoberto.nl of op www.delekkerstevanholten.nl en bestel via het contactformulier.

Bij deze wil ik Coen van Hoevelaak bedanken dat ik hierbij de kans krijg om mensen kennis te laten maken met mijn bakkerij aan huis MAISON ROBERTO!

Foto Roberto

Foto Lenneke Lingmont

Robert, dank voor je enthousiaste ondernemersverhaal en succes met Maison Roberto.

Scroll naar boven