Stefan Huisman van Buisman Elektra

Wie is Stefan Huisman en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Stefan, 39 jaar oud en werkzaam in de elektra. Naast mijn baan bij Liander waar ik werkzaam ben als meettechnicus heb ik ook mijn eigen eenmanszaak Buisman Elektra. Mijn bedrijf is nu nog gevestigd op mijn woonadres maar zal vanaf het nieuwe jaar gevestigd zijn aan de Handelsweg 22-18 in Holten.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Buisman Elektra.
De meest voorkomende werkzaamheden zijn kleine verbouwingen, tuinverlichting en het vernieuwen van groepenkasten. Verder het vervangen van oude verlichting naar led verlichting bij particulieren en bedrijven. Maar ook de elektra verzorgen in een complete nieuwbouwwoning ga ik niet uit de weg.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Ik werk niet 40 uur in de week als zelfstandige. Het is voor mij meer een beetje een uit de hand gelopen hobby om naast mijn vaste baan, de elektra verzorgen op mooie klussen in en om Holten.

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Ik denk dat ik mij niet echt kan onderscheiden met mijn bedrijf. Ik weet zeker dat alle installateurs die gevestigd zijn in ons mooie Holten hun uiterste best doen om te zorgen dat de huizen warm zijn en overal het licht blijft branden en hun ook inzetten voor verduurzaming.

Wat zijn  de toekomstplannen.
De toekomstplannen van Buisman Elektra zullen zich steeds meer gaan richten op het gebied van verduurzaming. Denk hierbij aan het vervangen van oude verlichting naar led verlichting, het plaatsen van airco`s bij particulieren. Verder wil ik me ook gaan specialiseren in het aanleggen van zonnepanelen. Dat is iets wat ik nu nog niet doe maar begin volgend jaar wel gekwalificeerd voor hoop te zijn.

Wat doe je in je vrije tijd.
Naast mijn drukke leven mag ik ook graag ontspannen met mijn vrouw en 2 kinderen en samen leuke dingen ondernemen. Verder zoek ik ook graag met mijn vrienden de gezelligheid op, samen een biertje drinken of barbecueën. En natuurlijk niet te vergeten, de carnaval en mijn werkzaamheden voor de Keunefeesten wat ik allemaal met veel plezier doe.

 

Stefan Huisman
Scroll naar boven