Stefan Koopman van Meat Poemba

Wie is Stefan Koopman en waar is je bedrijf gehuisvest.
Hi, ik ben Stefan Koopman, 37 jaar oud en woonachtig in Holten.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van Meat Poemba.
Met mijn bedrijf verzorg ik exclusieve barbecue arrangementen  op locatie. De gerechten bereid ik op mijn Oklahoma smoker of op een Ofyr plaat. De smoker is uitermate geschikt voor langzame garing van grotere stukken vlees of vis, de Ofyr is een houtgestookte bakplaat die meer geschikt is om op te grillen. In overleg met de klant  bepaal ik het menu en kom ik op locatie alles vers bereiden voor de ogen van de gasten.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen. 
Ik liep al een tijdje met het idee… als ik later groot ben dan… dan ga ik voor mezelf beginnen en dan ga ik mooie barbecues verzorgen, mijn passie voor lekker eten en mooie gerechten maken heb ik al heel lang, maar de daad bij het woord voegen dat kan later… totdat ik me afvroeg wanneer dan later is? We leven nu, we kunnen nu mooie dingen doen, wat houdt me tegen om het nu niet te doen? Niks dus, dus na een half jaar plannen maken en de voorbereidingen treffen kon in het voorjaar van 2020 de droom beginnen! Naast mijn baan heb ik mijn cateringbedrijf opgericht!

Waarin ben jij onderscheidend met je bedrijf.
Het totaalplaatje past in het beeld van een stoere BBQ catering. Alle producten zijn van a tot z door mijzelf bereid en dat proef je. Ik rook bijvoorbeeld zelf zalm, maak zelf Zeeuws spek, luxe hamburgers volgens eigen recept en ook spareribs volgens eigen recept. De bereiding van sommige gerechten duurt uren, soms dagen. Maar het is mijn grote passie dus het voelt niet als werken. De gasten blijven gewoon lekker aan tafel zitten, ik serveer alles op planken aan tafel. Borden, bestek en afwas hoeven de gasten zich niet druk om te maken, alles neem ik mee.  

Wat zijn  de toekomstplannen (uitbreiding van activiteiten?).
Mezelf blijven ontwikkelen, nieuwe gerechten bedenken en uitvoeren. Ik geniet van mooie opdrachten. Het is niet mijn bedoeling om er mijn fulltime werk van te maken, het moet vooral leuk blijven. 

Wat doe je in je vrije tijd .
Ik word gelukkig van mooie opdrachten waarbij ik elke keer wat anders kan/ mag bereiden. in samenwerking met lokale bedrijven mooie activiteiten plannen. Daarnaast moet er genoeg tijd over blijven om gezellige dingen te doen met familie en vrienden.

meatpoemba
Scroll naar boven