Tonnie en Gerard van Bussel van HandwerkwinkelHolten en JEMAKO distributiepartners

Wij zijn Tonnie en Gerard van Bussel.
Eigenaren van HandwerkwinkelHolten en zelfstandig JEMAKO distributiepartners.
Ons bedrijf is gevestigd aan de Burgemeester van der Borchstraat 47 in Holten.
Tonnie is geboren in Deventer en heeft in de jaren 90 een handwerkwinkel
gehad in Terwolde en Twello. Gerard is geboren in Holten en is 32 jaar geleden samen met zijn vader begonnen als woninginrichter en meubelstoffeerder.
Toen Gerard’s vader besloot een stapje terug te gaan doen kwam Tonnie het team versterken.

Deze versterking bracht dat het assortiment werd uitgebreid met wat kleinvakartikelen en bolletjes sokkenwol, gevolgd door breigaren.
Ook werd en een eerste stap gezet op het internet met een website en webshop.
Kortom genoeg te doen, alle afdelingen draaiden goed en we waren altijd razend druk, zo druk dat we op een punt kwamen dat we keuzes moesten gaan maken.
Tonnie was helemaal in haar nopjes met haar handwerk afdeling en wou die wel uitbreiden met borduur en quiltmaterialen, Gerard vond vooral de inkoop en webshop het einde en was wel een beetje klaar met het zware “handwerk” in de woninginrichting en meubelstoffering.Vandaar dat het besluit werd genomen alleen verder te gaan met de handwerkafdeling in de winkel en webshop.

We onderscheiden ons van onze collega’s voornamelijk door ons zeer uitgebreide assortiment en de diensten die we aanbieden zoals stomerij, kledingreparatie,schoenreparatie en naaimachine reparatie en onderhoud. Dit is mede mogelijk doordat we voor een handwerkwinkel in een behoorlijk groot pand zijn gevestigd, en al in een heel vroeg stadium zijn begonnen met de webshop, die twee takken versterken elkaar enorm.
Om de twee weken (in de oneven weken) organiseren we op de donderdagmorgen een brei/haakcafé en op de vrijdagmiddag een Quiltbee. Ook kunt u bij ons regelmatig workshops volgen, meer info hierover vind u in onze webshop/website www.handwerkwinkelholten.nl
Naast de winkel en webshop zijn we zelfstandig JEMAKO distributiepartner. JEMAKO is een fabrikant van reinigingsartikelen en onderhoudsproducten van zeer hoge kwaliteit en wordt voornamelijk verkocht via persoonlijk advies.

Nu we op een punt zijn aangekomen dat onze activiteiten lopen zoals wij ons dat hadden voorgesteld kunnen we verder bouwen aan het uitbreiden van onze klantenkring in een steeds groter wordende regio, en wat betreft de webshop, die kan altijd mooier efficiënter en completer.

In onze vrije tijd wandelen we veel, met of zonder onze honden Luna en Nova en gaan we graag op pad met mac de Holterberg afdeling Klassieke automobielen.

Tonnie kl
Gerard kl

Tonnie en Gerard, bedankt voor jullie ondernemersverhaal en veel succes gewenst.

Scroll naar boven