Wilma Aanstoot van La Vie Huidverzorging

Wilmarond

Wie is Wilma Aanstoot en waar is je bedrijf gehuisvest.
Ik ben Wilma Aanstoot, geboren en getogen in Holten. Ik ben ruim 25 schoonheidsspecialist en huidspecialist en sinds 3 jaar Dr. Hauschka therapeut bij
La Vie Huidverzorging en Wellness aan de Erve Joost 12 in Holten.
Getrouwd met Edwin en moeder van een puberzoon.
Gevoelig, serieus, helper, luisterend oor, levenservaring, puur, mensenmens.

Wat zijn de bedrijfsactiviteiten van La Vie huidverzorging.
Ik geef huid verbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen aan vrouwen die snakken naar een moment voor zichzelf en hun ware schoonheid naar boven willen halen. Ik laat mensen graag stralen zodat iedereen ziet hoe mooi ze van binnen zijn.

Waarom en hoe ben je voor jezelf begonnen.
Als kind had ik een gevoelige huid en het was voor mij een zoektocht naar producten die ik kon verdragen. Toen ik merkte dat ik veel baat had bij natuurlijke biologische cosmetica wilde ik daar mensen graag mee helpen. Van origine ben ik apothekersassistente (sommige mensen kennen mij misschien ook van de tandartspraktijk). Omdat ik een mensenmens ben heb ik 8 jaar geleden het assisteren en de balie verruild voor mijn eigen praktijk. Van naast de stoel naar achter de stoel ha ha. Ik word er heel blij van als mensen ontspannen en met een mooie gezonde huid en vol zelfvertrouwen de deur uit gaan.

Waarom is huidverzorging belangrijk.
Om lekker in je vel te zitten letterlijk en figuurlijk. Voor je gezondheid is het belangrijk dat je hoornlaag intact is. Een intacte hoornlaag geeft bescherming tegen virussen en bacteriën en schadelijke straling van de zon. In mijn praktijk kies ik bewust voor biologische cosmetica met hoog geconcentreerde en huid eigen werkstoffen. De producten worden daardoor goed verdragen, probleemloos door de huid opgenomen en geven langdurige resultaten. Mensen met huid problemen, zoals acne, eczeem en rosacea, maar ook mensen met kanker of die het als
anti-aging gebruiken zijn erg enthousiast! De regulatieve huidtherapie voorziet de huid van rijke voedingsstoffen. Zo wordt jouw huid optimaal gevoed, wordt de celstofwisseling verhoogd en het huidweefsel verbeterd. Het resultaat is een stralende, jonger ogende en gladde huid. Daardoor voel je je een ander mens en straal je zelfvertrouwen uit.

Wat zijn  de toekomstplannen.
Ik wil mijn kennis up to date houden en me nog verder specialiseren in de behandeling van huidproblemen, ontspannende behandelingen (ook tijdens de zwangerschap) en gezonde leefstijl. Ik overweeg weleens te gaan samenwerken met een jonge collega. Van jonge mensen word ik blij en je kunt zoveel van elkaar leren. 

Wat doe je in je vrije tijd (hobby’s en waar wordt je gelukkig van)
Wandelen, lezen, sociale contacten. Moet wel eerlijk zeggen dat ondernemen ook veel tijd vergt maar het maakt me dankbaar dat ik de kans heb om te blijven ontwikkelen. Ondernemen is voor mij een uit uit de hand gelopen hobby ha ha.

Wilma, dank voor je bijdrage aan deze rubriek.

Wilma Aanstoot La Vie Huidverzorging
Wilma Aanstoot La Vie Huidverzorging prive
Scroll naar boven